De schakelpraktijk: naar oneindige schakeringen van genot

26 september 2022

De schakelpraktijk: naar oneindige schakeringen van genot

Waarom kiezen als je alles kunt hebben? Overstappen is een uiting van inclusiviteit en een uiting van je bereidheid om los te komen van de beperkingen die onze maatschappij oplegt. Weg met de oude clichés. Luister naar je verlangens om ten volle te genieten van een moment van eenzaam genot of om een symbiose aan te gaan met je partner. Overstappen betekent je eigen spelregels bepalen. Laten we spelen, vrijen en plezier maken...

WAT IS SCHAKELPRAKTIJK? 

Schakelen is een gemoedstoestand en een transcendent avontuur dat je vele sensaties laat voelen...

DE FILOSOFIE VAN DE SCHAKELPRAKTIJK

Het leven is goed. Beleef het intens door te genieten vanlekker eten, te lachen en te debatteren, de schoonheid van de wereld te fotograferen door middel van expedities, de hele nacht te dansen, te genieten van vleselijk genot met je partner... Wat is de gemeenschappelijke waarde die in elke situatie naar voren komt? Het delen van mooie momenten. In al haar vormen en uitingen is seksualiteit even mooi en episch als romantisch en vulkanisch. Plezier en sensatie worden gedeeld door de ontmoeting van lichamen die branden van opwinding.

 

Het leven is ook tijd voor jezelf nemen door je opnieuw te richten op je behoeften en verlangens. Jezelf leren kennen en genieten van eenzaamheid. Je identiteit bevestigen en je onderscheiden omdat, in onze ogen.., je bent uniek. Je bent eerst en vooral je eigen prioriteit. Geniet eerst van jezelf voordat je het wilt doorgeven. Ontvang voordat je geeft. Daarom hebben wij besloten een nieuwe praktijk te creëren: de schakelpraktijk. Veel meer dan een man of een vrouw, ben je een mens met verlangens, behoeften en wensen. Onze ambitie is je seksualiteit te openen en zelfs te transformeren zonder je in een bepaald hokje te stoppen. Wij hebben de term Switch bedacht om het idee uit te drukken dat je een bevredigende en niet-stereotiepe seksualiteit kunt hebben. Wat je seksuele voorkeur ook is, in de beslotenheid van je eigen kleine cocon ben je vrij om naar je impulsen te luisteren, je wilde instincten aan het licht te brengen en op alle mogelijke manieren onbeperkt te versmelten. Mooi en rebels of mooi en provocerend, eindeloze mogelijkheden liggen voor je open om je zintuigen te verhogen en een orgasme te bereiken. Wissel plezier!

HOE HET VOELT OM SWITCH TE OEFENEN

De schakelrol is een transcendent avontuur waarbij je in alle vrijheid kunt spelen met de erogene zones van je lichaam en/of dat van je partner. Alleen of in een duo, je verlangens zijn zonder grenzen, behalve die je jezelf oplegt. Gezien de verschillende nuances van genot zouden bepaalde praktijken niet aan bepaalde mensen voorbehouden moeten zijn. Dus leid de weg en waarom niet toegeven aan de verleiding van het gebruik van hybride seksspeeltjes om al je zintuigen te stimuleren?

De wisselpraktijk is een uitnodiging om de controle te verliezen. Je krijgt of geeft een of meer orgasmes door stimulatie van de eikel, de prostaat, de clitoris of de vagina met of zonder sextoy. Het wisselen van verlangens tijdens een uitzinnig handgemeen is het bereiken van onvermoede sensaties. Ontdoe je van je vooroordelen en stijg op naar de wereld van mogelijkheden. 

Tussen heteroseksuele of homoseksuele paren, bied je mannelijke partner een onvergetelijk moment door hem een prostaatorgasme te laten voelen. Nog steeds taboe, is anale penetratie toch een mooie manier om een man te eren. Rond deze opening cirkelen en geleidelijk heen en weer bewegen zal hem de rillingen over de rug doen lopen. Zijn hartslag zal toenemen, en geleidelijk zal hij kortademig worden tot een orgasme zijn prostaatspier samentrekt. Koester de passie, tart het "verbodene" door hem het genot van penetratie te laten proeven. Voor meer schakelplezier, het Strap-On-Me assortiment van seksspeeltjes zal je hem helpen de zevende hemel te bereiken en jezelf in te wijden in het pinnen.

Omgekeerd zal in een heteroseksuele relatie of tussen vrouwen de wissel ook leiden tot een diep vrouwelijk orgasme. Fingers, een sextoy (een strap-on, een toverstok...) of een penis kan de vagina strelen, druk uitoefenen op de G-spot en het lichaam bestralen met stoten tot een zoet orgasme. Je kunt ook de clitoris strelen en kleine hoeveelheden druk van verschillende intensiteit uitoefenen, zodat je partner zich aan de lakens vastklampt tot ze een clitoraal orgasme ervaart. 

HOE OEFEN JE DE WISSEL (WELKE SEKSUELE STANDJES, WELKE SEKSSPEELTJES...)? 

Of je nu een beginner of een beginneling bent, de schakelpraktijk zal je verleiden door zijn eenvoud en zijn zeer sensuele benadering.

strap on me sexspeeltjes

 

WELKE SEKSSPEELTJES TE GEBRUIKEN OM VAN ROL TE WISSELEN?

Naast de inclusiviteit van onze producten, willen we je unieke multi-zintuiglijke orgasmes bieden omdat je uniek bent. Laten we jou vieren en het vuur van de passie aanwakkeren met verfijnde seksspeeltjes met vele verrassingen in petto:

Deze sextoy, met drie motoren, zal je overstijgen met plezier. Een douche van zachte trillingen zal je hele lichaam overspoelen. Ga als gepassioneerde en katachtige vrouw volledig uit van je verlangens door een dubbel vaginaal en clitoraal orgasme te voelen. Je verliest snel je houvast tot je wegvliegt op een wolkje dat je zachtjes wiegt na dit moment van extase. Als man die alle controle wil verliezen, geef je toe aan de verleiding door je mee te laten voeren door een wervelwind van aanrakingen en prostaat strelingen. Je zult kreunen van genot. De Strap-on Multi Orgasm zal een object van provocatie zijn dat uw viriliteit zal ontvouwen. Voor meer sensaties geef je je vrouwelijke medeplichtige of mannelijke partner de macht om met je emoties te spelen. Als je je medeplichtigheid met je vrouwelijke partner wilt ontwikkelen, probeer dan pegging. Vraag haar om een voorbinddildo te gebruiken. Ze kan achter je wiebelen en je zachtjes uitschakelen tot je de zijdeachtige textuur van de Multi Orgasm Strap-on in je voelt glijden. Je ontdekt nieuwe orgastische sensaties terwijl je de verbinding met je partner behoudt. De motor in het eitje stimuleert de clitoris, terwijl de motor in het uiteinde van de sextoy de P-spot of prostaatpunt stimuleert. Je wisselt van rol terwijl je tegelijkertijd een krachtig orgasme beleeft. 

Als je niet wilt trillen van extase en liever teder gestreeld wordt door de ongelooflijk zachte textuur van een sextoy, zul je verleid worden door het raffinement van onze Dildo Plug. Met een enkele 2-in-1 sextoy is alles mogelijk. Anaal of vaginaal, penetratie zal zo delicaat zijn als een zachte symfonie van muziek. Het tempo zal toenemen terwijl je in en uit beweegt tot je sprakeloos achterblijft met een explosie van sensaties. Je lichaam zal volledig ontspannen zijn en je hart zal bonzen als je terugdenkt aan dit intense moment. Als duo kun je samengaan met een van onze Dildo Pluggen, waarvan de zachte geheugentextuur je zal aanraden om verschillende posities te testen tot je goddelijk genot bereikt.

Onze Strap-on multi Orgam en Dildo Plug zijn getransformeerd tot seksspeeltjes waarmee je je passie, je verlangens en je opwinding met elkaar kunt delen. Wordt u geïnspireerd om het ondenkbare te proberen?

 

WAT ROLLENSPEL MET SCHAKELPRAKTIJK?

Bij zonsopgang, wanneer fijne zonnestralen je kamer in zacht licht baden, of bij zonsondergang wanneer de wolven tevoorschijn beginnen te komen, laat je partner weten dat je van genot wilt wisselen. Je komt dichterbij en begint met je vingertoppen over haar huid te schuren voordat je je tegen haar warme lichaam krult. Je streelt teder haar rondingen voordat je geleidelijk tussen haar dijen afdaalt. Terwijl je aan haar huid knabbelt, begint je partner je duivelse plan te begrijpen. Je lichaamstemperatuur stijgt bij elke omhelzing. Je voelt je krachtig als je haar/hem ziet reageren en er verschijnt een lichte glimlach op je lippen. Je partner heeft geen idee wat je haar gaat aandoen. Naar de hel met alle clichés! In bed, de wieg van alle onbespreekbare verlangens, is alles mogelijk. Zijn lot ligt in jouw genereuze en machiavellistische handen...

Met je handen dwalend en je tongen kwispelend, word je steeds onrustiger in bed. Je omhelzing wordt ritmischer. Als je je handen naar haar kruis laat glijden, voel je een lid opzwellen van verlangen of voel je een tedere nattigheid bij de geboorte van de lippen van je partner. Zonder verder uitstel trek je de lade van je nachtkastje open. Na lang aarzelen over de keuze van de sextoy en behendige vingers die je tot de orde roepen, pak je de Strap-on Multi Orgasm omje partner tot peggingin te wijden... Je staat achter je partner en pikt in haar nek. Een warme adem verspreidt zich over haar oor. Je kijkt met afgunst naar de rondingen van haar lichaam en gaat met je vingers naar de ronding van haar billen. Tussen kleine kneepjes en knedingen door communiceer je je vaste voornemen om haar/hem te laten klaarkomen.  

Een pak slaag, twee pak slaag, drie pak slaag, je partner is buiten adem. De warmte van dit gebaar straalt aangenaam op haar billen. Bevochtigd met smeermiddelDe warmte van dit gebaar bestraalt haar billen aangenaam, en je vinger is bevochtigd met de spankracht, en draait nu rond de opening van je partner tot hij haar zachtjes penetreert. Na een paar seconden voegt een tweede vinger zich bij de eerste. Ze wervelen loom door elkaar. Je heupen beginnen te golven terwijl je partner zich begint te ontspannen en trilt van genot. Nog een mep en de voorbinddildo zakt tussen de billen van je partner en ze slaakt een kreet van opwinding. Het contrast is opvallend. De koelte van de smeermiddel De koelte van de voorbinddildo versmelt met de warmte van het pak slaag. Al je kleine erogene zones worden geprikkeld. Een koortsachtige dans volgt. Terwijl u de nek van uw geliefde vasthoudt, pakt u de afstandsbediening om de drie motoren te activeren. Een opvallende vibratiekracht zal de anus van je partner bestralen, terwijl je clitoris wordt gemasseerd door de vibraties van het eitje. Door deze gelijktijdige stimulatie gaat je huid tintelen. Je benen wapperen in extase. Het plezier dat je partner voelt windt je op. De anale strelingen worden intenser. De eikel van je clitoris verhardt in contact met het ei. Je armen gaan om de buik van je partner. Lichaam tegen lichaam, jullie komen tegelijk klaar. Nog snakkend naar adem zakken jullie beiden in het bed. Vlinders in je buik, je geniet ten volle van het moment terwijl je je een opwindende toekomst voorstelt. De volgende keer gebruik je een Dildo Plug voor een nieuwe zintuiglijke reis...


Meld je aan om je mailbox te spicen