Pegging | Alles over deze modieuze seksuele praktijk

09 maart 2021

Pegging | Alles over deze modieuze seksuele praktijk

Pinnen, of "chevillage " in het Frans. Minder sexy, daar zijn we het mee eens! Als je een fan bent van dildo's, strap-ons, harnassen, enz. van Strap-On-Me, ben je ongetwijfeld bekend met de term. Voor de anderen is het niet onmogelijk dat u het voor de eerste keer ontdekt, zelfs als het een seksuele praktijk aanduidt die u kent en die steeds populairder wordt.

Simpel gezegd, dit is een vrouw die een sextoy gebruikt om haar partner anaal te penetreren. In de praktijk kan iedereen een sling dragen, een dildo bevestigen en de genoegens van anaal genot verkennen. Niettemin verwijst de term "pegging" naar een man (of een lichaam met een penis) die gepenetreerd wordt door een vrouw (althans een lichaam met een vagina).

In die zin werpt pegging alle codes van de traditionele seks omver, die over het algemeen de gepenetreerde vrouw onderscheidt van degepenetreerde man. Het is dus onmogelijk onverschillig te blijven. Maar de mentaliteit verandert en nieuwsgierigheid en...opwinding nemen geleidelijk de plaats in van grimassen. Zozeer zelfs dat pegging erg trendy aan het worden is onder koppels die op zoek zijn naar ongeremde seksualiteit.

Let op, iets zegt ons dat je seksleven op het punt staat te veranderen!

 

pegging sextoy strap on me

 

EEN NIET ZO NIEUWE SEKSUELE PRAKTIJK

Op het gebied van anale penetratie, is pegging geen compleet nieuwe seksuele praktijk. Er wordt zelfs gezegd dat de Romeinen (nog zij) zich er al aan te buiten gingen in de bordelen van Pompeii. Hoewel de praktijk teruggaat tot de oudheid, heeft het tot het begin van de 21e eeuw geduurd voordat heteroseksuele sodomie een naam kreeg.

In 2001 werd op initiatief van de Amerikaan Dan Savage (auteur, journalist en LGBT-activist) een groot initiatief gelanceerd in de kolommen van thestranger.com. Het is hoog tijd om deze praktijk op te nemen in het grote erotische woordenboek. Er werden drie termen voorgesteld, maar het woord "pin" won de stemming. Lang leve het vastpinnen!

De initiatiefnemer van het project vindt dat alle mannen het ten minste één keer in hun leven moeten proberen. De wens van Dan Savage is nog lang niet vervuld, maar zijn initiatief heeft de verdienste het ijs te breken. Geleidelijk aan vindt het pinnen zijn (kleine) weg naar de populaire cultuur. Het bekendste voorbeeld is ongetwijfeld de humoristische knipoog naar het pinnen* in de Amerikaanse kaskraker Deadpool.

Bewijs dat het woord eruit is!

* het was pas in 2016 dat het woord "chevillage" zijn intrede deed in het Franse erotische vocabulaire.

  

PEGGING, EEN MODIEUZE SEKSUELE PRAKTIJK

Aan de oppervlakte wordt anale penetratie voor mannen nog steeds grotendeels geassocieerd met homoseksualiteit. Maar in de intieme wereld vallen deze stereotypen weg, in die mate dat pinnen een zeer populaire praktijk aan het worden is.

Inderdaad, pegging windt steeds meer mannen en vrouwen op die op zoek zijn naar nieuwe sensaties en die staan te popelen om een ontspannen seksualiteit te beleven. De commercieel directeur van Strap-On-Me bevestigt: "Het woord gaat uit en de taboes worden volledig doorbroken over het onderwerp pegging, dat een praktijk is die steeds meer aanwezig is, ongeremd en verondersteld."

Onze omzet is in het eerste kwartaal van 2021 met 148% gestegen ten opzichte van dezelfde periode in 2020 en onze prognoses zijn zeer optimistisch", vervolgt ze.

Om aan deze groeiende vraag te voldoen, evolueert dus ook het aanbod. Weg met de vulgaire, lage-kwaliteit dildo's. Maak plaats voor innovatieve strap-ons, met elegante en ergonomische ontwerpen. Anaal genot, ja, maar met delicatesse en voluptueusheid. 

En bij voorkeur in paren! "Onze klanten zijn steeds meer op zoek naar producten die gericht zijn op samenspel. Samen spelen is iets dat mensen verbindt en de emotionele band opent. In de huidige gezondheidscontext willen mensen als koppel op een andere manier op ontdekking gaan en nieuwe intieme rituelen ontdekken".

 

pegging_strap_on_me

 

PEGGING, OM NIEUWE LICHAMELIJKE SENSATIES TE ONTDEKKEN

Sodomie plegen met haar man? Laat je je partner je penetreren? Je vraagt je misschien af waarom sommige koppels van pegging houden. De reden is heel eenvoudig: omdat ze zo nieuwe sensaties kunnen ontdekken...en ze krijgen er veel plezier van!

Mannen hebben ook een G-spot, of beter gezegd een P-spot, die verborgen zit in het zeer erogene gebied rond de prostaat. Stimulatie van de prostaatklier kan zeer krachtige orgasmen veroorzaken die sterk verschillen van het genot dat wordt ervaren tijdens de ejaculatie.

In zijn boek "Prostate: l'organe mystérieux qui vous veut du bien" (Ed. L'Opportun), legt Dr. Patrick Papazian uit: "In tegenstelling tot het penisorgasme, dat naar buiten is gericht, is het prostaatorgasme diep, inwendig, en gaat het door microcontracties naar het punt waar geen terugkeer mogelijk is. Kortom, pegging stelt de man in staat een zeer vrouwelijk orgasme te beleven.

Ook voor vrouwen is pegging uiterst plezierig en anders. De dildo stimuleert de clitoris en veroorzaakt meerdere orgasmen tijdens één en dezelfde daad.

Voor strap-on* liefhebbers zijn de sensaties nog intenser omdat de vrouw ook gepenetreerd wordt. Of ze nu vibrerend zijn of niet, strap-ons bieden een dubbele stimulatie van de clitoris en de G-spot. De garantie voor explosieve orgasmes!

*Heb je het gemerkt? Ironisch genoeg is strap-on een anagram van 'no-parts'!

 

PLEZIERTJES GERELATEERD AAN SEKSUELE WEDERKERIGHEID

Naast het fysieke genot, biedt pegging een unieke zintuiglijke ervaring. Als de rollen worden omgedraaid, verlaat elke partner zijn of haar eigen houding en neemt de plaats in van de ander. En voor sommige paren is de omkering van de stereotypen die met deze seksuele wederkerigheid gepaard gaan, voldoende om hen veel plezier te verschaffen.

Deze keer is het de vrouw die actiever en assertiever betrokken is bij de seksuele daad. Het genot van het uitzicht, gewoonlijk voorbehouden aan mannen, is het hare. Ja, ja, een beetje voyeurisme is altijd opwindend.

Wat hem betreft, laat pegging hem toe zichzelf te verlaten en zich over te geven aan het genot van gepenetreerd te worden. Omdat hij geen controle meer heeft over zijn gewaarwordingen, is de man beter in staat zich te verbinden met zijn emoties en gewaarwordingen.

Zo biedt pegging de mogelijkheid om iemands sensualiteit te verkennen door de traditionele patronen van toegewezen rollen onder het dekbed te doorbreken. Het stelt je in staat je seksualiteit ten volle te beleven, zonder druk van het geslacht. Is de anus een symbool van gendergelijkheid?

"Het spel en het feit dat in een spel de rollen worden omgedraaid is iets universeels, dat iedereen aanspreekt, ongeacht leeftijd, geslacht, kleur, ras of seksuele geaardheid," legt de commercieel directeur van Strap-On-Me uit.

Ja, pinnen kan ook filosofisch zijn!

 

3 TIPS OM DEZE SEKSUELE PRAKTIJK TE INTEGREREN IN JULLIE KOPPEL'S SPELLETJES

Wil je naar de andere kant van het hek? We begrijpen je! Om u te helpen uw meest onuitsprekelijke fantasieën te verwezenlijken, volgen hier 3 tips om u te helpen deze praktijk te integreren in uw paarspelletjes.

Natuurlijk bent u vrij om solo te oefenen, maar er is niets beter dan deze sensaties samen te verkennen.

 

# Praat met je partner over je verlangen

Wil je echt pegging proberen, maar ben je nerveus om er met je partner over te praten? Het is heel normaal, het is geen gemakkelijk onderwerp om over te praten.

Het paren leidt tot een verandering van rol die onvermijdelijk invloed heeft op iemands zelfbeeld. Uw man kan daarom gekwetst zijn in zijn viriliteit of uw vrouw kan terughoudend zijn om haar vrouwelijkheid te herzien.

Dus, om het ijs te breken, raden we je niet aan om thuis te komen met een voorbinddildo en tegen je partner te zeggen "schat, vanavond ben ik helemaal van jou".

Een subtielere optie is om het idee op een luchtige toon te suggereren, vervolgens uit te leggen waarom het je intrigeert, je opwindt en je partner je favoriete Strap-On-Me accessoire te laten zien.

 

#2 Communiceren en delen, tot in het kleinste detail

Heb je alles op een rijtje? Goed voor jou. Voor je begint, neem de tijd om goed met je partner te communiceren:

  • Zorg ervoor dat je over al je angsten, zorgen en verlangens praat, zodat je op één lijn zit met je partner tijdens de seks. Dit is ook een geweldige manier om van uw zorgen af te komen en het meeste plezier te halen uit de eerste poging.
  • Welke positie te kiezen? Hoe bereid je je voor op de daad? Pinnen kan niet geïmproviseerd worden, dus neem deze beslissingen samen.
  • stel je grenzen! Je staat op het punt een avontuur van onontdekte sensaties aan te gaan, dus als je je ongemakkelijk voelt bij een van die sensaties, spreek dan een woord of gebaar af om dit zachtjes aan je partner te laten weten tijdens de daad.                                                                                               

#3 Kies het speelgoed dat bij u past

Deze derde stap is veel leuker, want het gaat om het kiezen van de ondeugende accessoires. Eenvoudig gezegd zijn er drie penetratiemogelijkheden voor u:

  1. a dildo volgens uw wensen, kan het stimuleren punt G en punt Pzijn. semi-realistisch, à zuignap en zelfs ejaculator. Merk op dat, in het geval van een spel voor twee personen, u een harnas om je dildo te repareren;
  1. a niet-vibrerende strap-on De ideale oplossing om als duo nieuwe sensaties te ontdekken. Een tuigje is niet nodig, want een eitje dringt ook tot je vrouwelijke partner door en zorgt voor een goede houvast;
  1. a vibrerende strap-on Om je plezier tienvoudig te vergroten. Deze unieke strap-ons zijn uitgerust met drie motoren die de G-spot, de clitoris en de P-spot stimuleren, die afzonderlijk en op afstand bediend kunnen worden met een afstandsbediening.

Wat uw keuze ook is, wij adviseren u om aan uw lijst een smeermiddel op waterbasis (en alleen op waterbasis als je speeltje van siliconen is), voor een soepele penetratie. 

Tenslotte, als u voor het eerst met knijpers experimenteert, wees dan niet te gulzig, en kies voor een kleinere maat. 

 

Klaar om naar de andere kant van het hek te gaan?

 

Mannenpinnen

Meld je aan om je mailbox te spicen