Dildo: hoog realisme voor intense spelletjes

08 december 2022

Dildo: hoog realisme voor intense spelletjes

In je wildste fantasieën speel je met je partner door hem te strelen met je vingertoppen, door tedere kusjes in zijn nek te geven en door zijn zinnen te prikkelen met een Dildo. Solo, transformeer je intieme strelingen door een min of meer realistische zuignap dildo te gebruiken. Kniel voor een spiegel en leun voorover. Je hebt de vrijheid om de dildo op veel plaatsen vast te zetten. Bereik golven van genot met een meer of minder realistische Dildo!

Dildo realistisch of semi-realistisch, uw geluk bij de hand 

Veelzijdig met mooie, min of meer realistische rondingen, de Dildo weet hoe hij gewaardeerd moet worden. Voor sommigen is het zelfs een must-have geworden in hun slaapkamer. Je gaat ontdekken waarom deze passie unaniem wordt gewaardeerd.

De realistische Dildo, de essentiële zuignap dildo

De Dildo realistisch of semi-realistisch van Strap-On-Me is een waterdichte zuignapdildo met een meer of minder uitgesproken fallisch uiterlijk, afhankelijk van het model. Deze inclusieve dildo's zijn geschikt voor iedereen. Ongeacht geslacht of seksuele geaardheid, is deze schat een must have in je nachtkastje omdat hij je zal vergezellen op de opwindende weg naar verlating. De zuignap dildo zal tegen de hoek van je mond strijken, die zich zal openen om je tong de eikel van de sextoy te laten schrapen. De zijdeachtige textuur laat al je zintuigen tintelen. Perfect bevochtigd zal de Dildo tussen uw intieme lippen glijden en/of tussen mooie, vlezige billen dwalen.

Inderdaad, je droomt niet. Tijdens vaginale of anale penetratie zal het je lichaam eren en je vorm omarmen om je te laten kreunen van genot. De realistische of semi-realistische dildo is het perfecte seksspeeltje om al je fantasieën te vervullen door orale seks of manuele stimulatie op te leuken. Terwijl je je het gewenste wezen voorstelt, komt en gaat het je vergezellen en doet het je beven tot de ultieme explosie. Hij zal je strelen met rillingen en hete lucht door je lichaam blazen.

Door de afwezigheid van trillingen kun je het genot laten duren. In zijn eenvoudigste vorm is de Dildo realistisch of semi-realistisch harnas zal u verbazen met zijn veelzijdigheid en zijn vermogen om u in een denkbeeldige wereld te projecteren en uw "zintuigen" te prikkelen. In tegenstelling tot een Strap-On, zal het mogelijk zijn om het aan een harnas In tegenstelling tot een Strap-On, kan het worden bevestigd aan een hand-held apparaat voor hete hand-to-hand gevecht of bevestigd aan uw douchewand, een raam, een tafel... Kortom, u zult uw handen vrij hebben en kunnen slepen zoals u wilt.

 

Het plagende realisme van de Dildo Strap-On-Me

Met een gladde, zijdezachte textuur, de Dildo semi-realistisch weet je kleine zintuiglijke sensoren te charmeren. De heerlijke sensatie van het glijdende effect wordt vermengd met de kleine massages die door de punt van de sextoy worden gegeven. Door de licht gevormde eikel kun je de zuignap in je voelen. Je wordt gesust door een immens gevoel van volheid. Bij een enkele dichtheid zal de sextoy zacht en flexibel genoeg zijn om de posities te variëren dankzij de in een enkele laag gegoten siliconen. In dubbele dichtheid, de ultra-realistische textuur zal je vlinders in de buik geven. De eerste laag zachte silicone bedekt een stijvere geheugenkern.

Perfect gebeeldhouwd, de Realistic Dildo ziet eruit alsof het is gekneed door de hand van de duivel om al je donkerste verlangens te bevredigen. De realistische eikel stimuleert je G-spot of P-spot. De stevige, zachte testikels zullen zachte druk uitoefenen op uw schaamlippen of bilwand. De getextureerde aders zullen uw zintuigen prikkelen en uw vulva bevochtigen. Ze zullen onfatsoenlijk je anus masseren. Voor nog realistischer spel is er een zuignapmodel, de Glijdende Huid Realistische DildoVoor nog realistischer spel is er een zuignapmodel, de Slippery Skin zuignap, met gladde huid voor intense en aangenaam aangename penetratie. De textuur met dubbele dichtheid geeft stevigheid en zachtheid om het vleselijk genot te vermenigvuldigen.

Stoort de sensatie van een opkomende nattigheid gekoppeld aan opwinding je? Het realisme van de Dildo ejaculator zal je doen trillen van geluk. Solo of in duo, de spuit van plezier zal je bespuiten met geluk. Je voelt de vloeistof door je heen stromen en wordt overspoeld door een golf van emoties. Voor nog meer realisme wordt u geadviseerd een aantal nep sperma glijmiddel... Zijn textuur zal u niet onverschillig laten.

Een realistische of semi-realistische Dildo in het hart van uw fantasieën

Een zuignap dildo vindt je seksleven opnieuw uit. Het stimuleert je gevoelige plekken en... je verbeelding! Solo of in duo, de nieuwigheid is aantrekkelijk voor een verlangen in volle opwinding.

Een meer realistische Dildo voor heerlijke eenzame momenten

Raak jezelf aan! Gun jezelf plezier met een realistische of semi-realistische Dildo! Met seksspeeltjes kun je seksueel genot, welzijn en gezondheid combineren. Met verlangen en plezier voel je je beter. Tijdens solitaire genoegens zal een realistische dildo het juweeltje zijn dat je naar één of meerdere orgasmes zal leiden. Vergeet niet dat deze orgastische toestand een groot gevoel van welzijn geeft door de productie van oxytocine en dopamine.

Voor de purist of degene die zichzelf niet durft te strelen, is de Dildo een goed compromis om je lichaam zachtjes te verkennen en natuurlijke sensaties te voelen. Het realisme van een realistische dildogordel laat je gedachten afdwalen. Een mooie bilpartij, een mooie lendenstreek, een stevige borstkas, een goed gedefinieerde torso... alle voorstellingen zijn mogelijk. Gedurende deze tijd zal de zuignap je opening masseren tot hij samensmelt met je lichaam. Zonder vibratie zal dit glijden in je heel natuurlijk zijn. Je zult de indruk hebben gespietst te worden door dit gefantaseerde en begeerde wezen. De meer ervarenen zullen zich langer kunnen inhouden bij afwezigheid van trillingen. Voor uw groter geluk zal het plezier langer duren.

De realistische of semi-realistische Dildo zorgt dus voor de ontdekking van vaginale of anale masturbatie. Het is ook een uitstekende manier om repeterende bewegingen te vermijden. Door de zuignap van de dildo tegen een glad, vlak oppervlak te plaatsen, kunnen je vingers de toppen van je tepels, je clitoris of je penis stimuleren. Je kokende lichaam zal prachtige natuurlijke sensaties loslaten. Uw plezier zal op zijn hoogtepunt zijn. Plezier overstijgt geslacht, geslacht en je seksuele verlangens. Wat als de zuignap dildo de manier was om de controle over je plezier te nemen?

Een meer realistische Dildo om te delen

Als duo wordt de realistische of semi-realistische zuigdildo een integraal onderdeel van je seksleven. Het zal u in staat stellen nieuwe posities te ontdekken en een dosis spanning aan uw dagelijks leven toe te voegen. Bij Strap-On-Me geloven we dat seks niet mechanisch moet zijn. Je vrijpartij oppeppen en je seksualiteit opnieuw uitvinden met rollenspellen en accessoires is een geweldige manier om het vuur van de passie brandend te houden. Durf een sextoy te gebruiken om het bed in brand te steken.

Tijdens een heteroseksuele relatie is het een uitstekende manier om het vastbinden te oefenen. Stimulatie van de prostaatklier brengt mannen in een orkaan van extatische en intense sensaties. Dit kleine gebied is het meest gevoelige in hun lichaam. Praat met elkaar en doorbreek de taboes. Het zou zonde zijn om jezelf te beroven van een exquise genot. Met of zonder harnas ontmoet de Dildo deze erogene zone die bij aanraking vele orgastische wonderen belooft. De prostaat zal opzwellen van genot als je heen en weer gaat. Je zult een golfslag, rilling en warmte voelen. Tijdens deze oefening raden wij u aan een smeermiddel Wij raden u aan een glijmiddel voor de penis te gebruiken, omdat de anus, in tegenstelling tot een vagina, zichzelf niet op natuurlijke wijze kan smeren. Tijdens homoseksuele gemeenschap kun je je partner ook verrassen door de Dildo in zijn anale opening te schuiven. De muur van haar intimiteit zal de eikel voelen, de getextureerde aders, de testikels tegen haar billen voor de realistische Dildo. Als je partner wordt gemasseerd met een semi-realistische Dildo, zal hij een gladde textuur voelen voor een exquise sensatie met een licht geprononceerde eikel die zachte elektriserende schokjes zal uitzenden. Als bonus, als je de Glijdende Huid Realistische DildoAls u de "B" neemt, wordt de heen- en weergaande beweging sterk geaccentueerd dankzij de glijdende huid. Het realisme wordt uitgesproken voor een uiterst opwindende ervaring van het verliezen van de controle over je lichaam.

Het hebben van een realistische of semi-realistische Dildo heeft nog een groot voordeel. Je zal een dubbele penetratie kunnen uitvoeren of ontvangen om te stuiptrekken van genot. Van alle kanten bekeken, zullen je sensaties vertienvoudigd worden. Maak dit verlangen in de beslotenheid van uw huis kenbaar aan uw partner als u wilt dat hij of zij deze fantasie vervult. Met de zuignapdildo heb je geen drie mensen nodig om op een andere manier de liefde te bedrijven. Door de realistische dildo op een betegelde muur of tafel te plaatsen, kun je je partner loom omhelzen totdat jullie lichamen en zielen samensmelten. Tijdens deze hete dans kunnen jullie je handen over elkaars lichaam bewegen. Daag elkaar uit en verontrust je partner door je gesmeerde vingers in haar intimiteit te laten glijden. Een van jullie kan zelfs voorover buigen en je bolle billen de eikel van de eerder gesmeerde Dildo laten strelen. Een dominante slag, een gedomineerde slag, raak dubbel opgewonden! Brandend van verlangen kunnen je benen gevoelloos worden en kleine tintelingen lopen door je lichaam van je nek tot je tenen. Jullie lichamen zullen zeer snel vochtig worden totdat jullie beiden in een oceaan van orgasmen storten.

Een realistische of semi-realistische Dildo voor een uniek moment

Verras jezelf of je partner met een sensuele, verfijnde en unieke zuignap dildo. Je kunt er zeker van zijn dat er een geweldige sensatie door je lichaam zal gaan, vol genot. Koop een realistische Dildo voor een meer realistische en orgastische ervaring!


Meld je aan om je mailbox te spicen