De Dildo hybride, een object van gedeeld plezier...

05 december 2022

De Dildo hybride, een object van gedeeld plezier...

Het verkennen van je diepste verlangens, degene die je van streek maken en tegelijkertijd kalmeren, is nog nooit zo makkelijk geweest met een Hybrid Dildo. Met slechts één zuignapdildo kun je je pleziertjes variëren en nieuwe sensaties ontdekken die je naar extase leiden. De Hybride collectie gemaakt door Strap-On-Me is ontworpen om je te helpen zoveel mogelijk sleutels te ontdekken die de deur naar het orgastische paradijs zullen openen. 

Wat is een hybride Dildo?

Wat als één sextoy al je zintuiglijke fantasieën kan verwerken? Ontdek de filosofie achter onze nieuwe collectie, ontworpen om uw seksualiteit te verbeteren.

Een trans-orgasmische massage met een hybride sextoy

Van de beroemde "Rabbit", populair geworden door de Sex and the City-serie, tot de verfijnde rondingen van een Dildo, seksspeeltjes zijn democratischer geworden en bestaan in verschillende vormen. Ze hoeven er niet meer per se uit te zien als een fallus. Met een zeer verfijnd ontwerp laten ze de verbeelding van de gebruiker de vrije loop, sluiten zijn ogen en laten zijn fantasieën de vrije loop. Heel speels, sommige worden kleurrijk en sprankelend om een moment vol vurigheid aan te kondigen, terwijl andere zuignapdildo's een wijzere en chiquere kleur hebben om een ontluikend verlangen te suggereren.

Seksueel welzijn wordt verondersteld. Een vervuld leven is gebaseerd op een seksualiteit die rijk is aan tederheid, genegenheid en intensiteit. De zuignap dildo suggereert een uitnodiging tot ontspanning. Met je juweeltje in de hand kun je genieten van een massagesessie terwijl je je verlangens de vrije loop laat. Je lichaam wordt geëlektriseerd door het ritme van je strelingen. Kaarsen, olie, glijmiddel... een zachte verkenning kan solo of in duo beginnen. De massages en erotische strelingen die een sextoy geeft, maken je los van het dagelijks leven en zorgen ervoor dat je je laat gaan.

Een Dildo Hybrid uit de Hvbrid Collectie is een dildo die met of zonder harnas gebruikt kan worden om al je private delen te masseren, ongeacht het geslacht. Dit kleine wonder past zich aan je anatomie aan en bevordert seksuele wederkerigheid voor duospel. Met deze zeer veelzijdige en ergonomische Dildo's kunt u de praktijk van Switch uitproberen, waarvan de leer door Strap-On-Me is uitgedragen. "Muse-selé.e" in een vrije geest, proef je het vlees en raak je de zachte siliconen van een dildo aan waardoor je verlangen om gepenetreerd te worden verhardt. 

Wissel praktijk met een Dildo Hybride

Switching is gestimuleerd om gendergelijkheid te garanderen door het gebruik van inclusieve seksspeeltjes die geschikt zijn voor ieders lichaam. Met of zonder Dildo Hybrid, switchen is het aannemen van niet-geslachtelijke houdingen. Orale, anale of vaginale penetratie is mogelijk ongeacht je seksuele geaardheid. De handeling symboliseert vooral de ontmoeting van lichamen en de overdracht van liefde, genegenheid en geluk.

U kunt de dans leiden en de rollen omdraaien zoals u wilt tijdens uw hete vrijpartij. De toepassingen van zuignappen zijn even divers en gevarieerd als de mensen die er zoet plezier aan willen beleven. Stel je een cocon van intimiteit voor waar alles mogelijk is. Tussen twee vrouwen uitgerust met een Dildo met harnas, zullen de twee handlangers elkaar met passie penetreren en hun handen vrij houden om rond te lopen zoals ze willen. De armen van de gepenetreerde partner sluiten, haar clitoris strelen met haar vingertoppen of haar hand door haar haar laten glijden, een overvloed aan mogelijkheden worden hun geboden. In een heteroseksuele relatie kan een vrouw haar partner penetreren door te paren. De zuignapdildo, op zijn plaats gehouden door een harnas dat haar taille benadrukt, zal tussen de billen van haar geliefde glijden. Ze ontdekt de sensatie van het opgaan in hem en wordt een actrice van het genot van haar partner als haar heupen bewegen. Evenzo kan een man het lef hebben om met zijn partner te versmelten terwijl hij het genotsspeeltje in haar anus laat glijden. Ze zal de transcendente sensaties van een dubbele penetratie (her)ontdekken. Met kloppend hart en korte adem zal dit heerlijk intense moment haar hartstochtelijk laten klaarkomen. In de intimiteit van een uitzinnige hand-to-hand ontmoeting tussen twee mannen, zal de Dildo weelderig gekreun uitlokken. De dildo wordt trots opgericht om de diepten van een gebeeldhouwde bil te verkennen, die tegelijk met de rest van het lichaam met dat van zijn partner wordt verweven. De zoete geur van de vochtige huid van haar partner en de dubbele sensatie van penetratie zullen onvergetelijk zijn. Deze kostbare momenten doen een man smelten van plezier.

De Dildo Hybrid uit de Hybrid Collection serie is een zuignap dildo om te delen met je partner voor verschillende sensaties. Anale, vaginale of clitorale stimulatie, vele sensaties zijn beschikbaar en kunnen ervoor zorgen dat je je houvast verliest. De soberheid en elegantie van deze seksspeeltjes doen niets af aan hun uiterst geraffineerde en orgastische prestaties. Zowel zacht als stevig, zal de zuignap dildo in je golven. Je hele lichaam zal schudden als het je intimiteit raakt. 

Welke sextoy kiezen uit de Hybrid Collection reeks?

Neem zonder trillingen de tijd om een zeer krachtig moment van loslaten te ervaren. De Dildo's zullen u niet teleurstellen met een aangenaam elektriserend effect. Als je beweegt, zal de opwinding op zijn hoogtepunt zijn.

Een collectie van Dildo Hybride met slanke rondingen 

Je houdt van vlezige en wulpse vormen om je in extase aan vast te klampen. Je zult verleid worden door deze zuignap dildo's waar je high van wordt. Uitgerust met een zuignap kunt u ze bijna overal bevestigen zodat ze uw intimiteit besluipen. In verschillende maten en kleuren is de Hybrid collectie een echte teaser. Lees hun lieve beschrijving en zaai kleine zaadjes van ondeugendheid in je geest. De dildopluggen nemen je mee op een reis van opwindende nachten.

  • Dildo Plug Snaky Met zijn unieke formaat en reptielachtige kleur zal deze Dildo uw tactiele en visuele zintuigen bekoren. Zijn zachte siliconen samenstelling zal je strelen met onbeschaamdheid. Als gehypnotiseerd, staat de tijd stil tijdens dit intieme moment.
  • Dildo Plug Curvy Van maat S tot XXL, in zwart, metallic paars of metallic roze, laat je zachtjes penetreren. Beetje bij beetje voel je de ultrazachte siliconen die je erogene zones schampen. Door zijn flexibiliteit kun je een orgasme opwekken door subtiel op de P-spot van de prostaat of de G-spot van de vagina te drukken.
  • Dildo Plug P&G Van klassiek zwart tot metallic lila, de eerste iconische sextoy in de Hybrid Collection-reeks is nog steeds populair. Met zijn ultrazachte textuur en de frisheid van een glijmiddel, zul je nat zijn van genot.
  • Schakelaar Plug-In Dildo Dildo: Glad en licht gebogen, je zult genieten van deze zuignap dildo met een plug-achtige afwerking. Zijn flexibele hals zal subtiel een clitoris of de geboorte van de billen aanraken. Met zijn twee uiteinden kunt u het plezier variëren.
  • Switch Plug-In Realistische Dildo In zwart om elegantie te symboliseren of in karamel om seksualiteit te associëren met gulzigheid, zult u genieten van de sensaties die de Dildo Plug biedt. Zijn zijdeachtige, geribbelde textuur met een getekende eikel zal je honger stillen. Kleine tintelingen zullen zich door je heen verspreiden. Met de twee uiteinden, wissel van positie tot de explosie...

 

    Een reeks Dildo Hybriden met betoverende kralen

    Op de vloer, omarmd of vastgeklampt aan een bed, onder de douche, de Dildo in je lichaam verankeren is een vloedgolf van emoties ervaren. Stevig en zacht, de kleine kraaltjes laten je kleine kreuntjes uitstoten. Elke zuignap dildo laat je unieke sensaties voelen als je heen en weer beweegt.

    • Dildo plug ballen Dildo Plug Ballen: Niemand heeft volledige controle over zijn of haar opwinding. De drie kralen geven je een geweldig cadeau: een intense drievoudige stimulatie die onvergetelijk zal blijven. Van maat S tot XXL, kies de diameter waar je van omvalt.
    • Dildo plug kralen In zwart of roze, van maat S tot XXL, voor anale of vaginale stimulatie, de drie kralen met een geleidelijke diameter verhogen je temperatuur. De passage van de zuignap dildo in uw intimiteit zal zachte druk en kleine schokken uitlokken.
    • Dildo geisha ballen De duivel zit in de details. Deze verrassende sextoy bestaat uit geisha ballen die je gevoelige plekken zullen bestralen als hij in je glijdt. Zowel zacht als intens, zijn de vibratiegolven niet zonder risico. De unieke sensaties kunnen je snel van je stuk brengen.

    Opnieuw sensatie. Altijd vreugde. Zou het kopen van een niet-vibrerende dildo betekenen dat je je verstand verliest? Als koppel, hand in hand, zal jullie mooie passie voortleven. Je zal de zuignap dildo in een weelderige plaats nestelen of laten glijden om kostbare nectar te zoeken. Je Proust's madeleine... Samen is alles heerlijk en euforisch. Tijdens een eenzaam genot drukken je vingertoppen subtiel op de gevoelige toetsen die je een melodieus geluid laten horen. Je handen bewegen heen en weer in een perfect georkestreerde beweging. De zuignap in je maakt deze prachtige sonate compleet.

     

    Seksuele wederkerigheid met een Dildo Hybride

    Dans en laat de energieën van de Dildos Hybrid Collection hun werk doen op het ritme van je lendenen. Laat je gaan voor een unieke ervaring. Tijdens uw solo- of duo-plezier is het raadzaam een glijmiddel te gebruiken voor een betoverend glijdend effect.


    Meld je aan om je mailbox te spicen