Strap-On Multi Orgasm: het juweel van orgastische technologie

09 december 2022

Strap-On Multi Orgasm: het juweel van orgastische technologie

Voor duogebruik is de Strap-On Multi Orgasme is ongetwijfeld het volwassen speeltje van Psyche, Godin van de Ziel en Eros, Godin van de Liefde. Dit juweeltje is erin geslaagd technologie en erotiek te combineren om een sensuele band tussen twee partners te creëren. Tijdens zoete eenzame momenten zal het Multi Orgasme ook uw lichaam verwarmen en al uw verlangens bevredigen. Chique en elegant, het zal u op het eerste gezicht verleiden en uw intimiteit revolutioneren.

De Multi Orgasm Strap-On zorgt voor een revolutie in uw intieme momenten.

Een prachtige omtrek verbonden met een ongekende kracht, zal deze Strap-On je hoofd doen verliezen en je verlangens naar een orgasme doen tuimelen. Dit technologische juweel zal uw intieme momenten revolutioneren en u niet onverschillig laten.

Welke sextoy om intense orgasmes te krijgen?

In de wereld van sextech heeft Strap-On-Me besloten de vibrerende dildo opnieuw uit te vinden door hem een meer spirituele dimensie te geven. Een instrument van eenzaam genot voor sommigen, het zal een sensuele schakel worden voor anderen. Met zijn iconische ontwerp innoveert dit betoverende juweel door zijn ongekende vibrerende kracht op de erotische markt, terwijl het de erfenis van ons merk Strap-On-Me. Deze goddelijke creatie zal een zoete nectar laten vloeien door zijn prestaties. Velen zullen sidderen van plezier. Ja... dit lustopwekkende speeltje heeft een duister geheim... Zijn fallische uiterlijk verbergt drie motoren waarvan de intensiteit varieert volgens uw verlangens.

Je hebt geen drie volwassen speeltjes. Je hebt één sextoy die drie verschillende stimulaties biedt, wat beantwoordt aan de verleidelijke naam Strap-On Multi Orgasm. Dit concentraat van technologie is ontworpen om al uw fantasieën te bevredigen. Van het heetste tot het zachtste, laat u meevoeren naar een zwoel moment waar u een nieuw beeld van uzelf zult ontdekken. U zult verrast zijn een ervaring te beleven die even verslavend als lustopwekkend is. De eerste motor die aan het einde van de eikel van de Strap-On verborgen zit, zal je sensaties verergeren. De G-spot of P-spot wordt onderworpen aan een cocktail van strelingen en massages. Een tweede motor is brutaal verborgen in het ei, zodat je de opwindende vonkjes kunt voelen die de G-spot elektriseren. De afwisselende vibraties zullen je lichaam doen tintelen. Een zachte warmte zal zich door je heen verspreiden. Daar houdt deze orgastische vlucht niet op, want onder een venijnige tong is een derde motor geplaatst, gericht op het ei. Deze tong biedt je heerlijke zuigbewegingen en strelingen op je clitoris tot je intens klaarkomt. De drie motoren van dit orgastische technologische juweel zijn onafhankelijk van elkaar bestuurbaar.

Bij clitorale, anale of vaginale stimulatie onderscheidt de Multi Orgasm zich met klasse en elegantie van andere seksspeeltjes. Het heeft meer autonomie dan de Strap-On Vibrant ( 70 minuten in plaats van 45 minuten). Het andere verschil met bovengenoemde sextoy is dat hij is uitgerust met een bedwelmende tong die liefhebbers van clitorale stimulatie op hun kop zal zetten. Het is pretentieloos en wil de anderen niet overschaduwen. Het biedt iets meer uithoudingsvermogen voor de durvers. De purist zal de voorkeur geven aan de model zonder trillingen.

Het Strap-On Multi Orgasme, een krachtige en orgastische gids

Alles wat klein is, is schattig. Alles wat groot is, is charmant. Alles wat gebeeldhouwd en gemotoriseerd is, is orgastisch. Naast het opwindende speeltje voor volwassenen, is de Strap-On Multi Orgasm opgezet als een symbool van seksueel welzijn. Als een spirituele zoektocht naar vleselijk genot, stelt een Multi Orgasme je in staat opnieuw contact te maken met je innerlijke zelf, de reacties van je lichaam te herkennen en vooral te wiebelen van genot. Dit technologische juweel verbindt je weer met jezelf, zodat je eindelijk kunt luisteren naar je wellustige verlangens. Wij zijn ervan overtuigd dat een vervulde seksualiteit een pijler van gezondheid is. Je zult stralen en je welzijn zal zich verspreiden naar de mensen om je heen. Als een goede hedonist speel je graag met je seksuele honger. Een krachtige en intense libido-stoot geeft je vele trans-orgasmische sensaties.

Deze Strap-On is niet zomaar een dildo. Het is een orgasme gever. Het zal je leiden naar het ontwaken van je zintuigen. Door dit speeltje voor volwassenen te gebruiken, (her)ontdek je de sensaties van één of meerdere orgasmes. Voor beginners is het Multi Orgasme een uitstekende manier om je seksualiteit te temmen. Ontdek jezelf voordat je naar het lichaam van een ander gaat. Durf delen van het lichaam te verkennen die nog onontdekt zijn vanwege bescheidenheid of omdat je niet weet hoe je verder moet. Aanraken en masturberen mag geen taboe zijn. Bevrijd je seksualiteit en druk je vrouwelijkheid of mannelijkheid uit.

Een orgasme krijgen is vaak het doel van uitzinnige hand-to-hand seks. Het zij verre van ons om deze vleselijke ontmoetingen te mechaniseren, de vibrerende dildo kan worden gebruikt voor educatieve en speelse doeleinden. Je kunt je terecht afvragen of je ooit een orgasme hebt gehad. Door het in je opening en/of tegen je clitoris te schuiven, heb je al snel een antwoord. Als ingewijde kom je in alle richtingen. De Strap-On Multi Orgasm laat je trillen van genot.

De Strap-On Multi Orgasm, creëert een vleselijke verbinding

Als een duo, een prachtige gemeenschap van lichamen en zielen zal je meevoeren naar een opwindende wereld. De vleselijke ontmoeting boven alles! De vibrerende gordeldildo vervangt je partner niet, maar creëert een unieke band tussen twee partners.

Schakelen met de Strap-On Multi Orgasm

Vermenigvuldig de momenten van intimiteit en vertienvoudig het genot met het Multi Orgasme. Deze kleine erotische nieuwsgierigheid zal de mooie medeplichtigheid die je met je partner hebt ontwikkelen of herontdekken. Nieuwe posities, nieuwe sensaties... Deze Strap-On is een object van delen en verbinding dat twee partners dichter bij elkaar brengt en hen helpt nieuwe fantasieën te verwezenlijken. De Multi Orgasm Strap-On is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. Het gebruik is niet langer eenzaam. Je kunt je speeltje delen met je partner door te wisselen!

De Wissel praktijk is een praktijk uitgevonden door Strap-On-Me om je seksualiteit te bevrijden. Bind jezelf vast in extase, knevel jezelf om het verlangen op te wekken, maar verwijder de kettingen die je ziel en je meest zwoele vleselijke verlangens gevangen houden. Niemand kan in een vooraf bepaald hokje geplaatst worden. Omschakelen is je sensualiteit uitdrukken en tegelijkertijd stoppen met een stereotype seksualiteit. Praat tijdens weelderige omhelzingen tegen je partner en schuif kleine, niet erg wijze woorden in zijn oorholte. Zijn of haar zintuigen zullen onmiddellijk worden geprikkeld en je kunt er zeker van zijn dat een kleine glinstering zijn of haar ogen zal doen oplichten. Een kleine knipoog en dwalende handen beginnen door je lichaam te zwerven. 

Wisselpraktijk is als een erotische schatkaart. Alle strategieën zijn goed om je partner te verrassen. Lichaam tegen lichaam, duiken tussen de dijen, vaardige vingers en venijnige tongen... de weg naar extase is bezaaid met verrassingen. Durf jij de Multi Orgasm Strap-On te pakken om een orgastische schat te ontdekken? Uitgerust met dit duivelse "wapen" kun je je partner in de val lokken door een of meer orgasmes tegelijk te geven en te ontvangen tijdens dit wulpse vleselijke avontuur. Een Strap-On betekent veel verschillende posities uitproberen. In heteroseksuele of homoseksuele relaties kunnen jullie koortsige lichamen elkaar op een andere manier ontmoeten. Door achter uw partner te gaan staan, kunt u hem teder omhelzen terwijl u zijn prostaat of meer algemeen zijn anus wilt prikkelen met de Multi Orgasm Strap-On. In een vurige sfeer kun je ook de geneugten proeven van een dubbele penetratie om samen de zevende hemel te bereiken. Tijdens een moment van intense medeplichtigheid kun je de heerlijke sensatie ontdekken van het samensmelten met je partner terwijl je gepenetreerd wordt.

Het creëren van verlangen met een sextoy

Voorspel is het kruid van een smakeloos gerecht. Sla de stappen niet over. Daag je partner uit door haar gevoelige plekjes te strelen en te likken voordat je plotseling stopt met verkennen. Je zal onmiddellijke terugtrekking creëren. Schep verlangen en laat twijfel en verlangen achter. De spanning zal stijgen en u zult zien dat uw lichamen snel nat worden. Kortom, erotisch en sensueel zijn zonder alles meteen te hebben zal het moment van de versmelting van de lichamen versterken.

Tijdens preludes kan het gebruik van een sextoy zoals een Multi Orgasm zeer gedurfd zijn. Bij Strap-On-Me geloven we dat het mogelijk is om met een dildo te spelen met behoud van de menselijke kant van de vleselijke relatie. Een wilde stoeipartij zou niet mechanisch moeten zijn. Beleef deze kostbare momenten intens. Olfactorische, auditieve, visuele, tactiele en smaakvolle genoegens... Al je zintuigen moeten bruisen. Net als een grote duik, is het heerlijk opwindend om door grote rillingen geschud te worden.

Het bereiken van een orgasme met een Strap-On Multi Orgasm wordt een wulps spel van het verwarren van je partner en het luisteren naar je lichaam in opwinding. Het speeltje voor volwassenen glijdt over haar lichaam, streelt haar mannelijkheid of verkent haar intimiteit. Koortsig en verlangend naar een warme omhelzing, zal je partner je smeken haar met je lichaam op te stoken.

Een betoverende en speelse Strap-On

De Strap-On Multi Orgasm voedt het vuur van de passie terwijl het discreet is om één te worden met je partner. Jullie blijven de acteurs van deze zoete momenten. Het zal gewoon vonken doen vliegen tijdens jullie medeplichtige spelletjes. Ben je klaar om het te gebruiken voor switcher ?


Meld je aan om je mailbox te spicen