De ejaculerende dildo: een explosieve onderdompeling

23 mei 2023

Ejaculerende dildo - dildo sperma - Strap On Me

Vocht hangt in de lucht. De ejaculerende dildo is de belofte van een heftige nacht waarin vochtigheid en orgasmes hun hoogtepunt zullen bereiken. Deze zeer subtiele sextoy kan worden gebruikt in een uitzinnige ontmoeting van hand tot hand of als begeleiding bij solitair genot. Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker, je hoeft alleen maar op de spuit van de Dildo Ejaculator te drukken om je vurigheid te ontketenen en vooral te spuiten van geluk!

Wat is een ejaculerende dildo?

Vergis je niet, het klassieke uiterlijk is bedrieglijk. Er bestaat niet zoiets als een luchtspiegeling met een Dildo. Tijdens een sensueel moment kun je een oase van sensaties ontdekken. 

 

Ejaculerende dildo - Dildo Cum - Strap-On-Me

 

Een ejaculerende dildo voor een realistische ervaring

De ejaculerende dildo is een levensechte sextoy, met zijn fallische vorm en de sensaties die hij geeft. Hij is gedurfd, met de mogelijkheid om een mannelijke ejaculatie perfect na te bootsen. Van lichaam tot sextoy, hij kan je besproeien als je klaarkomt. Je zult in totale harmonie zijn.

Deze zwoele dildo heeft een reservoir of spuit die gevuld kan worden met een vloeistof zoals glijmiddel of water. Dit druppeltje vocht heeft als effect dat de erogene zones worden geprikkeld en de anale of vaginale stimulatie wordt geïntensiveerd. Dit seksspeeltje kan ook worden gebruikt als onderdeel van een duo scenario. Wat als je partner je opdracht geeft om de Dildo om je mond te wikkelen?

Je vindt ejaculerende dildo's in verschillende vormen en maten, met een spuit voor heerlijk vochtige momenten. Het is altijd een goed idee om goed te letten op de kwaliteit van de materialen die gebruikt zijn om de Dildo te maken, zodat je kunt genieten van de aangename sensatie van huid-op-huid contact.

De spuitende dildo, een topsextoy

Squirting Cum is de dildo die je naar het Nirvana brengt. Van alle seksspeeltjes op de markt zal deze ejaculerende dildo van Strap-On-Me je zachtjes kunnen nemen dankzij het ultrazachte silicone en de flexibiliteit die zich aanpast aan alle lichaamsvormen. Comfort en genot gaan hand in hand, zodat het heiligdom van intimiteit wordt geëerd.

Met zijn sobere ontwerp heeft de discrete 30 ml spuit de grootste capaciteit op de markt. Met een beetje druk zal de dildo de intimiteit van elke durfal besproeien. De 82 centimeter lange slang kan naar wens worden aangepast, zodat twee lichamen ongehinderd tegen elkaar aan kunnen kruipen met dit accessoire.

Het is duidelijk dat een sextoy geen beperking moet zijn. De Squirting Cum is zo ontworpen dat hij gebruikt kan worden onder een dekbed of op de achterbank van een auto, in het water of in de buitenlucht, met een harnas of met je handen vastgegrepen.... Bim Bam Plouf, je hoeft alleen nog maar nat te worden en je lichaam te laten sidderen bij de aanraking van deze ondeugende Dildo.

Waar wordt een Dildo ejaculator voor gebruikt?

Op een warme zomeravond, na een lange dag of op een luie ochtend kan de ejaculerende dildo op elk moment worden losgehaald om je na het gebrul van de vulkaanuitbarsting zachtjes door je hele lichaam te spuiten.

Een dildo voor een eenzaam avontuur

Je keert terug naar je hotelkamer na een dag op het seminar. Na een lange douche loop je naakt naar het bed en pakt de klaarkomende dildo die zorgvuldig in je koffer was opgeborgen. Met je andere hand pak je het glijmiddel voordat je je ogen sluit. Terwijl je in bed ligt, gaan je gedachten tekeer en je stelt je plotseling voor dat een knappe vreemdeling met donkere ogen en de bouw van een god je slaapkamer binnenkomt.

Je voelt je gewild en wilt genomen worden en koortsig worden voordat je wegvaart op een wolkje van geluk. Je streelt jezelf zowel met je vingers als met de klaarkomende Dildo. De toppen van je tepels, je onderarmen, je kruis... Je stelt je voor dat het de vingers van deze knappe vreemdeling zijn die over je hele vleselijke lichaam strijken.

In één snelle beweging smeer je je vingers in en draai je ze rond je opening. En als het deze vreemdeling was, wat zou hij dan doen? Dan druk je lang op de kleine plekjes die je doen sidderen van genot, voordat je je vingers krachtiger naar binnen duwt. Als je de drang voelt om de sensaties te verhogen, schuif je de klaarkomende dildo in je. De heerlijke sensatie van het glijden en de omtrek van de sextoy die op gevoelige plekken drukt, stuurt een regen van vonken in je binnenste. In gedachten zit de vreemdeling boven op je, heen en weer bewegend. Hij grijpt je heupen vast. Je kreunt en voert het tempo op totdat je de spuit van de spuitende cum dildo vastpakt. In een laatste beweging zie je hoe deze man je overspoelt met een heerlijke nectar. Verdwaasd en ontspannen voel je je alsof je net een echte, ongelooflijk plezierige stoeipartij hebt gehad.

Een ejaculerende dildo om je seksuele spanning te verdubbelen

Je zit op de rand van het bed en je partner blinddoekt je. Hij of zij knabbelt aan je oren en knabbelt in je nek voordat hij of zij je polsen stevig vastpakt. Je voelt hoe je partner je handen vastbindt met een touw en je lichaam omhelst. Je kunt je niet bewegen. Hij of zij kantelt je achterover.

Je ligt op bed, je handen reiken onder je billen en tillen je bekken op. Je partner speelt met je opgewonden lichaam. Zonder zicht weet je niet wat je te wachten staat. Plotseling beweegt er een gesmeerde dildo langzaam over je lichaam. De koude sensatie doet je rillen. Je partner trekt je benen recht en steekt zijn hoofd ertussen om je te kussen. Een vlaag van zachte kussen vult je lippen. Zijn avontuurlijke tong beweegt je. Nog steeds tussen je benen, neemt hij of zij de klaarkomende dildo en beweegt deze heen en weer tussen je lippen.

Je beweegt bij de minste beweging en wilt zijn hoofd vastpakken en zijn rug krabben. Je partner kijkt naar je, zegt zachtjes ondeugende woordjes die je heet maken. Op het moment dat je kronkelt van genot, drukt hij of zij de Dildospuit naar beneden. Een warme vloeistof overspoelt je lichaam. Je baadt in een oceaan van extase.

De levensechte sextoy

Een ejaculerende dildo is een juweeltje om in je la te hebben liggen. Het is de perfecte aanvulling op andere seksspeeltjes, van de meest klassieke tot de meest komische, om het plezier af te wisselen ende seksuele intensiteit te verhogen tijdens een aangenaam moment met jezelf of tijdens een moment van waanzin als koppel.


Meld je aan om je mailbox te spicen